ZVEZDE PLEŠEJO PRVI TEDEN

Prvi teden plesnega šova Zvezde plešejo je za nama in s tem tudi razkrivanje najinih treningov, ki so bili vse kot pa dolgočasni. Najin prvi ples je bil Salsa, kar je za prvi ples za osebo, ki še ni nikoli plesala in je visoka 2 m, kar veliki zalogaj.

Naj vam opišem začetek najinega spoznavanja z Wernerjem. Prvič smo se z zvezdami spoznali na spoznavnem, kjer smo plesali in se izmenjevali, kot na First date ;). Na začetku je bilo malo neugodno in priznam kar nervozno, kasneje pa kar luštno. Prvi plesalec oz. zvezda, ki je prišel po mene je bil seveda Werner. Najini energiji sta se ujeli takoj. Seveda pa ni na nas, s kom plešemo, ampak je to naloga producentov.

Tako smo morali čakati še par tednov, preden smo izvedeli s kom plešemo. Profesionalni plesalci smo izvedeli prej in tako na prvem treningu pričakali našo Zvezdo. 

"In vstopil je Werner". O kakšno veselje. Najlepše je, ko je oboje stransko. In tako sva začela vaditi salso. Na prvih treningih je bil smeh prisoten cel čas. Vsekakor sva zabavala naju in najino super ekipo s kamerami, da jim ni bil dolgčas. Za tem so sledili vsako dnevni treningi od 4/5 ur. Seveda efektivnih nekje 2 uri na dan, saj oba veliko govoriva ;)

Sledile so prve studijske vaje in privajanje na parket, studio, kamere. Nato druge studijske vaje. In že je bil šov pred vrati. Ko se imaš fajn, dnevi hitro tečejo. Med tem časom sem spoznala tudi Wernerjevo čudovito družinico. Rdečelasko Andrejo in hčerko Kanenas. Enkrat sem na trening tudi pripeljala psičko Buddy, katere je bila Kanenas super vesela, saj si želi biti veterinarka. Z Andrejo sva se ujeli, kot da se že poznava iz prejšnjega življenja, kar seveda pripomore k našemu druženju.

Če naju želite gledati v prihodnje prosim glasujte za čarobno število #12

UUUUPSS

PRVI ZAČETKI - SPOZNAVNI GGGGRRRRR