Oblak je poslednje ležišče za zvestega živalskega prijatelja (psa, muce, želve,….) Tako lažje sprejemamo, da ga (jih ni) ni več med nami... pa vendar blizu, ko na mestu prižgemo svečko in podoživljamo čudovite spomine.

 

Zgodba je nastala, ko je naša Buddy odšla me zvezde. Na začetku sva Buddy želela kremirati, kar Trent nazadnje ni prenesel. Zato smo se odpeljali domov, kjer sem očetu naročila naj ji naredi neke vrsto “krsto”….

 

Izrisala sva krsto, preprosto in lahkotno. Ko je bila narejena, sva vanjo položila njeno najljubšo dekico, s katero je prepotovala z nama ves svet od Amerike do Anglije, jopico v katero sva jo zavila, ko sva jo našla, njenega pliškota, kamenček iz njene najljubše plaže...

 

Tako sva ustvarila še zadnji lep spomin

 

Buddy's heaven

 

Jaz mu rečem oblak, saj krsta zveni tako hudo kruto. In s tem se je porodila ideja, za vse naše ljubljenčke. Oblak za zadnji počitek naših ljubljenčkov se je razvil, saj nikakor in pod nobenim pogojem nisva želela pokopati najine Buddy v plastični vrečki. Verjamem, da si vsako živo bitje zasluži dostojen pokop oz. odhod (kremiranje).

 

Kako se posloviti?

Kako se zahvaliti za vse kar nama je dala?

Kako ohraniti srečo in ljubezen, ki smo jo skupaj živeli?

Kako obdržati spomine, ki smo jih skupaj ustvarjali?

 

Pokopala sva jo na vrhu hriba najine kmetije, kjer v zavetju dreves in družbi domačih živali vidiš daleč po dolini. 

 

...in ko se zvečer tam visoko vklopi njena lučka, se zasveti kot zvezda na nebu.

... in najina Buddy je na svojem oblaku v svojih nebesih-

 

Buddy's heaven.

 


 Oblak za zadnji počitek vaših ljubljenčkov lahko naročite preko internet strani v različnih velikostih. Po želji vam lahko tudi  ročno narišemo. Leseni izdelki so iz smrekovega lesa in naravi prijazni. Za naročilo prosim kliknite na